15
Mar

Sunsation barst dit weekend los

De dertigste editie van Sunsation gaat vrijdag 16 maart van start met Sunsation Live, met een optreden van The Great Piano’s On Tour XXL. Tijdens deze avondvullende muziekshow staat de bezoeker centraal, want de muzikanten spelen op verzoek. De twee pianisten/zangers worden ondersteund door een drummer, een saxofonist en een gitarist. Speciaal voor deze avond wordt het podium in het midden van de tent geplaatst. Dj Eling verzorgt de muzikale omlijsting.

Read more: Sunsation barst dit weekend los

13
Mar

Sunsation & Staatsbosbeheer, ook feest zit al 20 jaar in onze natuur

Naast onze 30e verjaardag en 10 jaar samenwerking met DJ Roy, hebben we dit jaar nog een mijlpaal die wel even onder de aandacht gebracht mag worden: al 20 jaar wordt Sunsation gehouden op het evenemententerrein Ewsum, met medewerking van Staatsbosbeheer. In 1998 moest Sunsation de oude locatie aan de Hippolytuslaan verlaten om plaats te maken voor het nieuwe Hippolytushoes. Als nieuwe locatie werd het evenemententerrein Ewsum aangewezen.

Read more: Sunsation & Staatsbosbeheer, ook feest zit al 20 jaar in onze natuur

24
Jan

PIETER VAN DER ZWEEP GEEFT STARTSEIN VOOR DE VOORVERKOOP VAN SUNSATION!

Aanstaande zaterdag (27 januari) start de voorverkoop voor Sunsation 2018 met de speciale Sunsation voorverkoopdag!

Niemand minder dan Pieter van der Zweep geeft het startsein van de voorverkoopdag. Pieter haalde net niet de live shows van de Voice of Holland. De zanger staat op zaterdag 17 maart op de Hollandse avond. Zorg dus dat je er bij bent!

Vanaf 10 uur kun je terecht in Multicentrum The Rising Sun aan de G.A. Straat 5 te Middelstum!

Read more: PIETER VAN DER ZWEEP GEEFT STARTSEIN VOOR DE VOORVERKOOP VAN SUNSATION!