24
Jan

PIETER VAN DER ZWEEP GEEFT STARTSEIN VOOR DE VOORVERKOOP VAN SUNSATION!

Aanstaande zaterdag (27 januari) start de voorverkoop voor Sunsation 2018 met de speciale Sunsation voorverkoopdag!

Niemand minder dan Pieter van der Zweep geeft het startsein van de voorverkoopdag. Pieter haalde net niet de live shows van de Voice of Holland. De zanger staat op zaterdag 17 maart op de Hollandse avond. Zorg dus dat je er bij bent!

Vanaf 10 uur kun je terecht in Multicentrum The Rising Sun aan de G.A. Straat 5 te Middelstum!

Read more: PIETER VAN DER ZWEEP GEEFT STARTSEIN VOOR DE VOORVERKOOP VAN SUNSATION!

15
Nov

Sunsation 2018 vindt plaats in maart!

Onze vrijwilligers hebben de 1e vergadering al achter de rug en de voorbereidingen zijn in volle gang: Sunsation 2018 komt er aan en voor onze 30e verjaardag gaan we er een heel bijzondere editie van maken.

Sunsation 2018 zal plaatsvinden van 16 tot en met 24 maart, met o.a. op 17 maart Sunsation’s Hollandse Avond en op 24 maart het Sunsation Dance Event. Maandag 22 januari gaan we de line-up van Sunsation 2018 bekend maken!

Voorverkoop
Ook dit jaar houden we weer een speciale voorverkoop-dag, deze zal plaatsvinden op zaterdag 27 januari van 10:00 tot 16:00 in het multicentrum aan de G.A.-straat in Middelstum. Tickets en munten zijn dan met korting verkrijgbaar. Tickets zijn daarna verkrijgbaar voor het normale voorverkooptarief bij de bekende regionale voorverkoopadressen.

 
10
Apr

Volle bak bij Dance Event

Afgelopen weekend eindigde de 29e editie van Sunsation met het Dance Event. Op de vrijdagavond trok Back to the 90’s and 00’s al veel publiek naar Middelstum. MC Apster, geboekt voor de zaterdag, bood spontaan aan om ook op deze avond mee te doen. En zo stond dj Peter Zuidhof voor het eerst in zijn carrière met een MC op het podium. “Een prachtige ervaring!”, aldus de Middelstummer.

Read more: Volle bak bij Dance Event